ZuydLAN komt naar Nederweert

72 uur gamen in sporthal de Bengele.

Nederweert – ZuydLAN komt naar Nederweert. Liefhebbers kunnen 72 uur lang gamen in sporthal de Bengele. Je kan dus genieten van een mooi gamingweekend!

10 jaar lang organiseerden ze de gezellige LANparty in Heerlen, maar in 2022 trekt de organisatie naar Nederweert. Van 29 april tot en met 1 mei is sporthal de Bengele the place to be voor gamers.

Wil jij bij ZuydLAN 2022 zijn en gezellig gamen met je vrienden? Of laten zien dat jij (en je teamgenoten) de besten zijn? Check onze website www.zuydlan.nl voor meer informatie en tickets.

Ze zijn ondertussen druk bezig met het regelen van 1 Gbit internet, een selectie aan gave games voor compo’s en natuurlijk licht, geluid en catering. Via de website en nieuwsbrief houden ze je op de hoogte van het laatste nieuws.

Ondanks de huidige COVID-19 pandemie gaat de organisatie haar uiterste best doen om een fantastische LANparty te organiseren. Heb je al een ticket gekocht en kan de LANparty toch niet doorgaan? Dan krijg je uiteraard gewoon je geld terug.

Informatie: www.zuydlan.nl