Eynder Accordeon- en Harmonica Treffen op 27 maart

Nederweert-Eind – Op zondagmiddag 27 maart aanstaande organiseren ze weer een een accordeon- en harmonicatreffen. Het is elke laatste zondag van de maand, tot en met april. Ze doen dat in ontmoetingscentrum “de Reigershorst” te Nederweert-Eind.

Ze noemen deze middagen: “Eynder Accordeon- en Harmonica Treffen. Ook zullen vrijwilligers van de stichting “Cuba Adelante”, alsmede enkele muzikanten en partners van muzikanten, hun medewerking verlenen.

De bedoeling is om elke muziekmiddag zes optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten uit Nederland, België en Duitsland. Ze beginnen om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door een drummer wat meer sfeer en ambiance geeft. Tevens is iemand bereid voor goed geluid te zorgen.

De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend. Ook kan er worden gedanst.

De muzikanten van deze middag zijn

  1. Hans Wijnen                                                 
  2. Marleen Lieben                                            
  3. Jean Verlaak                                                 
  4. Ton van den Sigtenhorst       
  5. Geer van Zon en Albert van Teefelen                                 
  6. Jos van Deursen en Hanne van der Maessen                                   

Kom voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren naar “de Reigershorst” te Nederweert-Eind.