Flinke schade na botsing op Randweg Zuid in Nederweert

Nederweert – Op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert heeft dinsdagochtend rond 8.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Op de kruising ter hoogte van de Lindenstraat waren een bestelauto en personenauto tegen elkaar gebotst. De auto kwam uit de richting van Nederweert en de bestelbus reed over de Randweg Zuid. Waarschijnlijk heeft een van de twee betrokken bestuurders een rood licht genegeerd.

Een ambulance kwam ter plaatse. De bestuurster van de auto werd even nagekeken door het ambulancepersoneel, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De twee betrokken voertuigen raakten beschadigd en zijn afgesleept door een berger.

Twee rijstroken werden tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Er ontstond een file tot aan de A2-viaduct tussen Nederweert en Weert.

Bekijk een video via: https://youtu.be/l7kqUpGd3cc