Heel (de jeugd van het) Groenewoud bakt

Vorig jaar wilde de jeugdbegeleiding V.V. de Schäöpkes tijdens de vastelaovendj voor de Jeugd van het Groenewoud een andere activiteit organiseren. Door alle corona-maatregelen kon dit helaas niet door gaan en verdween het idee in de koelkast. Aangezien nu de maatregelen komen te vervallen, halen ze dit idee toch weer uit de koelkast.

Jubileum

De jeugd van V.V. de Schäöpkes wilde hun 5 x 11-jarig jubileum niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan. Ze wilde er een klein feestje van te maken en bij een feest hoort taart. En laat dat nu een leuke en uitdagende activiteit zijn voor de jeugd.

Bakwedstrijd

Want wat hebben wij bedacht? Een bakwedstrijd: Heel (de jeugd van het) Groenewoud bakt. Deze zal plaats vinden op 26 maart 2022. De taart kan die dag in worden geleverd tussen 13.00 en 14.00 uur. Maak voordat je hem inlevert een mooie foto met jou of je team en stuur deze naar [email protected].

Om 15.30 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt en mag je je taart weer op komen halen om er thuis nog lekker van te smullen.

Voor de jeugd

De bakwedstrijd is bedoeld voor alle jeugd van het Groenewoud t/m 15 jaar. Er zijn 3 leeftijdscategorieën, 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 11 jaar en 12 t/m 15 jaar. Je mag deelnemen met maximaal 2 personen. Ben je niet uit dezelfde leeftijdscategorie dan schrijf je je in, in de categorie van de oudste deelnemer/ster. De mooiste, origineelste, kleurrijkste en lekkerste taart in elke categorie, wint een leuke prijs.

Jury

De taarten worden beoordeeld door een onafhankelijke jury en dat zijn: Ton de Waal, Marieke de Kwaadsteniet en Marja Feijen.

Hoe kun je meedoen?

Dus ben jij die bakker of bakster die zijn of haar talenten, creativiteit en kunsten wil laten zien met het thema ‘feest’? Geef je dan snel via mail op op: [email protected]  Na opgave krijg je een mail met de bevestiging dat je meedoet en de regels die bij de bakwedstrijd horen. Lees die samen met je ouders/verzorgers goed door. Wil je de regels al eerder doorlezen? Dat kan. kijk dan op de Facebookpagina van de Schäöpkes. Heb je nog vragen dan horen wij dat graag. Deze kun je stellen op het mailadres [email protected].

Voor de allerkleinsten

Ook aan de kinderen onder de 6 jaar hebben wij gedacht. Voor hun hebben wij een kleurwedstrijd met een leuke prijs. Kleur een leuke kleurplaat in het thema taart en/of feest en doe deze in de brievenbus op Middelstestraat 51. Schrijf op de achterzijde van de kleurplaat je naam, adres en een e-mailadres.