Komende zondag weer een Speurneuzenmarkt in Nederweert

Plaats een reactie

Eindelijk mag het weer van start: de Speurneuzenmarkt! Iedere 3e zondag van de maand van 9.00u tot 16.00u bij Manege de Kraal te Nederweert. Maar Speurneuzenmarkt, wat is dat nou?

Speurneuzenmarkt in een notendop

We kennen allemaal de kofferbakverkopen, markten tijdens Koningsdag en braderieën. Allemaal plekken waar mensen (met name particulieren) hun aanbod aan de man proberen te brengen. Dat gebeurt bij de Nederweertse Speurneuzenmarkt ook. Particulieren verkopen tweedehands spullen en spullen vervaardigd uit een creatieve hobby. Daarnaast is er de gelegenheid om wat te drinken en te eten. Erg leuk, gezellig en het gehele jaar door.

Bezoekers

Met de lage bezoekersentree van € 1,- per persoon is het zeker de moeite waard om te komen speuren. Wie weet is er wel een ontzettend leuk cadeau te vinden of een item om jouw interieur te verrijken. Wellicht zelfs een kleine “schat”. Anders dan bij het welbekende programma Storage-Wars zie je hier vóóraf wat je koopt, dus nooit een miskoop! Mocht je niets geschikts vinden, dan heb je toch gezellig kunnen rondsnuffelen! Het blijft een leuke bezigheid om inspiratie op te doen, koopjes te jagen, te socializen of te ontspannen.

Standhouders

Naast de markt bezoeken, kun je ook zelf een standplaats reserveren om te verkopen. Dat is al mogelijk vanaf €10,-. De standplaatsen zijn naar eigen wens in de te richten en je hoeft niets af te dragen van jouw opbrengst. Jouw verkopen, jouw opbrengst!

Winactie

Kom naar de eerstkomende Speurneuzenmarkt op 20 maart ’22 bij Manege de Kraal, Budschop 32, te Nederweert. Tijdens deze editie ontvangt iedere 50e bezoeker een waardebon voor een gratis standplaats ter waarde van €10 te gebruiken tijdens de eerstvolgende editie (17 april ‘22). Tevens wordt onder alle deelnemende standhouders één gratis standplaats ter waarde van €10 voor de eerstvolgende editie verloot (de actie voor deelnemers herhalen we iedere editie). Dus wie weet win jij wel een gratis standplaats voor de eerstvolgende Speurneuzenmarkt!

Verkoper of potentiële koper: de Speurneuzenmarkt is zeker wat voor jou! Zien de vrijwilligers van de Speurneuzenmarkt jou bij Manege De Kraal? De koffie staat uiteraard klaar, net als thee, fris, een lekker hapje eten en vele ter verkoop aangeboden spullen.

Locatie: Manege De Kraal aan de Budschop 32 te Nederweert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie