Winactie: Avondje tapas of spareribs bij Sabrosa

Winactie – De vastelaovendj-seizoen is ten einde, de lentekriebels komen langzaam naar boven bij de mensen. Een uitstekend moment om jezelf eens in de watten te leggen met een lekker avondje uit. Heb je al eens aan restaurant Sabrosa gedacht?

Vorig jaar opende Sabrosa haar deuren aan de Korenmarkt in Weert. Je waant je hier in Midden-Amerika op vakantie en ervaart de warme en temperamentvolle gastvrijheid. Je maakt kennis met de wereld van smaakexplosies.

Sinds kort kun je op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag ook genieten van onbeperkt tapas of spare-ribs eten voor maar € 19,50. Het arrangement is voor 2,5 uur genieten van de buitenlandse keuken. Op dinsdag, woensdag en donderdag is de actie ook in combinatie met drank mogelijk voor een vast bedrag van € 29,50.

Je kan er natuurlijk ook al-la-carte bestellen. De menukaart is te bekijken is via de website https://www.restaurantsabrosa.nl/. Meer informatie kun je ook vinden via: https://www.facebook.com/RestaurantSabrosa

Prijsvraag

Ter promotie van de actie mogen we twee keer een onbeperkt-arrangement (tapas of spareribs) inclusief drankjes voor twee personen t.w.v. € 59,- verloten. Beantwoord de onderstaande vraag. Onder de juiste inzendingen en mensen die niet vals spelen worden worden de twee arrangementen verloot.

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen! De winnaars ontvangen een bericht.

De winnaars zijn bekend:

  • P. Van der Heyden
  • P. Eilers

Actievoorwaarden: Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 12 maart 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Restaurant Sabrosa in Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Sabrosa kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.