Winactie: maak kans op een cadeaubon van Stringpoint

Winactie – Weet jij je geen weg met je lentekriebels? Dan kan Stringpoint in het centrum van Weert je misschien een handje helpen. Dit weekend organiseert de winkel met speelgoed voor volwassenen een ‘Open Huis’.

Het Open Huis wordt naast vandaag ook op zaterdag en zondag gehouden en iedereen boven de 18 jaar oud is welkom, om geheel vrijblijvend, onder het genot van een drankje, een kijkje te komen nemen in de boutique. 

Je kan op jouw gemak het hele assortiment bekijken en tevens ook uitleg ontvangen over ons ruime assortiment van bijna 4.000 artikelen. Daarnaast is Stringpoint al jarenlang actief op de online markt via www.stringpoint.website met een assortiment van bijna 15.000 artikelen.

Cadeau voor de dames

Speciaal voor de dames heeft Stringpoint tijdens het Open Huis een leuk en spannend cadeau, want zolang de voorraad strekt, worden er door de boutique weer 1.000 “Goodie Bags” weggegeven. Naast een leuke kortingsbon en uitleg over de “lady’s night” zitten er in de Goodie Bag ook leuke gadgets met als topper een gratis G-spot vibrator, drinkbeker met ingebouwde bluetooth luidspreker, en nog veel meer leuks. Stringpoint laat heel Weert en omgeving weer trillen…

Win een cadeubon

Ter promotie van de Open Huis dagen mogen we 6 cadeaubonnen van elk 25 euro verloten. Je mag deze cadeaubon natuurlijk ook aan iemand anders geven waarvan je denkt dat hij of zij wel een leuk speeltje of spannend setje kan gebruiken.

De Stringpoint Open Huis dagen zijn in de Stringpoint Boutique, aan de Stationsstraat te Weert, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op de Weerter koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 30 maart 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Stringpoint in Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.