Eynder Pieck Festeyn krijgt tweede editie

Algemeen Nederweert Regio Reageer 2 min. leestijd

Nederweert-Eind – Na twee jaar uitstellen, krijgt het Eynder Pieck Festeyn eindelijk een vervolg in 2022. Nu de laatste coronamaatregelen verdwijnen, heeft de organisatie er alle vertrouwen in om dit winterse kerstevenement voor de tweede keer te organiseren.

Anton Pieck krijgt met zijn oud-Hollandse taferelen weer een prominente rol tijdens dit evenement op zaterdag 17 en zondag 18 december in Openluchtmuseum Eynderhoof te Nederweert-Eind. Het duurt nog even, maar je kan het alvast in je agenda zetten.

Nieuw dit jaar is het Eynder Pieck Pleyn met attracties voor de jeugd zoals een zweef- en paardjesmolen. Andere activiteiten zoals het uitoefenen van ambachten en de kerstmarkt vinden zowel binnen als overdekt buiten plaats. Houd de pagina van Eynderhoof en de Facebookpagina Eynder Pieck Festeyn in de gaten voor details over de precieze invulling en de op dat moment geldende RIVM-regels.

Vervolg unieke samenwerking

In 2019 trok het Eynder Pieck Festeyn zo’n 3.500 bezoekers en is daarmee een geslaagd evenement. Daarom heeft Dorpsraad Eind samen met Openluchtmuseum Eynderhoof en vijf verenigingen besloten om een vervolg te geven aan deze unieke samenwerking. Het doel om de saamhorigheid van Nederweert-Eind te bevorderen, de deelnemende verenigingen financieel te versterken en de relatie tussen Eynderhoof en haar omgeving hechter te maken staat wederom centraal.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie