Fietsen door Nederland, ga op avontuur

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto: Wim Janssen bij boekpresentatie | Fotograaf: Theo Van de Winkel

Wil je op fietsavontuur en Nederland op een hele nieuwe manier leren kennen? Laat je inspireren door Wim Janssen en zijn boek Ronde van Nederland – Mijn fietsavontuur. Hij neemt je mee naar de mooiste plekjes waar je normaal niet komt en spoort je aan om fietsend ons prachtige land te ontdekken. Zaterdag 7 mei 2022 om 13.00 uur bij Bibliocenter Weert.

Een grote ronde fietsen is altijd een uitdaging. Je maakt een tocht door heel Nederland. Alleen of met z’n tweeën. Fietsen over fietspaden, zandwegen, langs kanalen en door bossen. Genieten van de natuur, maar ook van de vrijheid.

Ga de uitdaging aan

Door dorpen en steden fietsen, waar je nog nooit bent geweest. Zo leer je in ieder geval je eigen land kennen. Een middag vol nuttige informatie en praktische tips over: wat je mee maakt onderweg, waar je naar toe gaat, hoe je een route maakt, hoe bereid je je voor en wat zijn de kosten, wat neem je mee, waar ga je slapen en nog veel meer.

Wim Janssen

Wim Janssen (1950), woont in Weert en is gepensioneerd. Hij is jarenlang eigenaar geweest van een fietsenbedrijf. Zijn passie is sporten. Eerst voetballer, daarna fanatieke wielrenner en later vrije tijd fietser en hardloper.

Aanmelden

Deze KennisMakers-bijeenkomst is gratis te bezoeken door leden én niet-leden van Bibliocenter. Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten kan via de website www.bibliocenter.nl/fietsen-door-nederland.

KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen. Voor meer info www.bibliocenter.nl/kennismakers.  

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie