Informatieavond vrijwillige brandweer Weert

Plaats een reactie

Begin maart is Brandweer Weert begonnen met een wervingscampagne voor het werven van nieuwe vrijwilligers. Met deze campagne hebben de vrijwilligers een bezoek gebracht aan de scholen die in het zoekgebied van de brandweer liggen.

Tevens hebben ze met een ‘static show’ gestaan bij de Gamma, winkelcentrum Moesel, winkelcentrum Leuken met als afsluiter afgelopen weekend de Markt in Weert. Tijdens deze dagen kon het publiek een brandweerwagen van dichtbij bekijken en konden de kinderen een fiets doorknippen. Tevens was er de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de vrijwilligers over wat het precies inhoud om brandweer vrijwilliger te zijn.

Informatieavond

Lijkt het jou wat om naast je huidige baan je in te zetten als brandweervrijwilliger? Wil je weten hoe dit goed te combineren valt met je huidige baan? Dan kun je nog steeds aanmelden voor een van de informatieavonden deze zijn gepland op woensdag 6 april en vrijdag 15 april, deze zullen aanvangen om 19:30 uur.

Tijdens deze avond word jou verteld wat het precies inhoudt, hoe een dienstweek er uit kan zien, de opleiding tot manschap en hoe het is om deel uit te maken van een hecht en gezellig team. Tevens is er deze avond de mogelijkheid tot vragen stellen en een keer in de kazerne rond te kijken.

Voor deze informatie avonden is aanmelden wel verplicht, dit kan via onderstaande link: http://qr.brandweerweert.nl/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie