Koeriersdienst vreest voor misbruik van gestolen jassen

Foto via: Facebookpagina Koeriersdienst Steuten

Bij Koeriersdienst Steuten in Weert heeft afgelopen donderdagnacht een inbraak plaatsgevonden. Bij de inbraak zijn bedrijfsjassen buitgemaakt en het bedrijf vreest dat deze jassen misbruikt zullen worden voor oplichting en/of andere criminele activiteiten.

Toen de inbrekers het pand aan de Graafschap Hornelaan (nabij de milieustraat) betraden hadden ze niet veel tijd. Het alarmsysteem ging af en meldde de inbraak meteen door naar een meldkamer.

Naast wat klein gereedschap is het volgens het koeriersbedrijf bijzonder dat de inbrekers alle bedrijfsjassen hebben meegenomen, zo vertelt het bedrijf via Facebook. Ze zijn hiervoor op het laatste moment, vlak voordat ze vertrokken, nog specifiek voor teruggekomen. Bij een eerdere snelle doorzoeking van de kantine hadden ze niks meegenomen.

Aangezien de handelswaarde van de bedrijfsjassen zeer beperkt is, vermoedt het koeriersbedrijf dat de inbrekers er wellicht andere plannen mee hebben. Daarom willen ze mensen adviseren om op vreemde tijdstippen de deur niet te openen voor mensen die de zwart / rode bedrijfsjas met de naam Steuten Koeriersdienst dragen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het spoed- en maatwerk transport waardoor ze zelden pakketten aan particulieren leveren. Indien ze wel bij een particulier leveren, is deze persoon er meestal van op de hoogte dat ze iets komen afleveren. Indien je twijfelt of een persoon bij jou aan de deur van deze firma is, dan kun je altijd contact opnemen met de planning via 06-53245664.

Beelden van de inbraak kun je terugzien via: https://www.facebook.com/koeriersdienststeuten.