Geslaagde pubquiz voor jeugd in Stramproy

Vrijdagavond organiseerde de Jeugddorpsraad Stramproy een pubquiz voor jeugd van 11 t/m 15 jaar. Maar liefst 13 teams met ieder 5 deelnemers hadden zich aangemeld en zij streden om de felbegeerde hoofdprijs van 5 tickets naar Toverland.

Onder bezielende leiding van de presentatoren Cheyenne en Stijn gingen de teams van start voor 5 vragenrondes met vragen uit verschillende categorieën. 

Tussendoor waren er doe-opdrachten waar extra punten mee verdiend konden worden. Tenslotte was er een 6e ronde waarbij verschillende moeilijke raadsels de revue passeerden. DJ Schreurs zorgde voor een afwisselende muzikale omlijsting en de deelnemers konden genieten van allerlei snacks.

Om 22.45 uur was het tijd voor de prijsuitreiking, waarbij de volgende teams in de prijzen vielen: 1e plaats (met 104,5 punten) en winnaar van 5 tickets Toverland: Sexy Zalmforel. 2e plaats (met 102 punten) en winnaar van 5 bioscoopbonnen: Jeugdroad 13e plaats (met 96 punten) en winnaar van 5 ijsbonnen: Poahhh!

Na de prijsuitreiking werd er nog volop gefeest en gedanst tijdens de after party en keken de deelnemers terug op een geweldige avond. De Jeugddorpsraad Stramproy bedankt alle deelnemers en de Maroy bar.