Houten pallets op de N280 bij Kelpen-Oler na botsing

Kelpen-Oler – Op de N280 tussen Roermond en Weert heeft dinsdag rond 13.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van Kelpen-Oler waren een auto en bedrijfsvoertuig met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde in een bocht. De bestuurder van het bedrijfsvoertuig probeerde nog de berm in de rijden om de naderende auto te ontwijken, maar het kwam alsnog tot een botsing.

De auto botste tegen het bedrijfsvoertuig waarbij een deel van de houten pallets op de provinciale weg terecht kwamen.

De bestuurster van auto is ter plaatse medisch onderzocht door een verpleegkundige van de ambulancedienst die met een Rapid Responder voertuig ter plaatse kwam. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De inzittenden van het bedrijfsvoertuig waren ongedeerd, maar flink geschrokken.

De auto is afgesleept door een berger en de politie ondersteunde bij het opruimen van het hout en de administratieve afwikkeling van het ongeval.

Bekijk een video: https://youtu.be/qv6O-EkZFrs