Inspiratie & Kenniscongres JONG Netwerk in Munttheater

Foto via JONG!

Op vrijdag 17 juni vindt in het Munttheater het JONG! Inspiratie & Kennis Congres plaats. Het Inspiratie en Kenniscongres is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant en wordt georganiseerd door JONG! Weert.

Om de dag goed te beginnen, organiseren ze voorafgaand aan het “officiële” gedeelte voor geïnteresseerden vanaf 12.30 uur een netwerklunch. Dit is optioneel toe te voegen aan je entreetickets.

Het congresprogramma start om 14.00 uur op het theaterpodium met als opening een magisch optreden van Nigel Otermans. Dagvoorzitter Martine Hauwert zal het middagprogramma begeleiden.

Maarten van der Weijden

Tijdens het hoofdprogramma zal hoofdspreker Olympisch kampioen Maarten van der Weijden het podium pakken met zijn persoonlijke verhaal waarin hij toelicht hoe hij anderen kan en wilt inspireren. Hierbij kun je leren om ook het beste uit zichzelf te halen.

Regionale sprekers

Verder kun je als bezoeker, deelnemen aan verschillende kennissessies door regionale sprekers, op het gebied van onder andere marketing, LinkedIn, succesvol netwerken, binden en boeien van medewerkers, gezonde leefstijl, de huizenmarkt, bedrijfsmakelaardij, omgaan met de mening van anderen en nog veel meer. Alle sprekers van kennissessies zijn terug te vinden in het programma op de website.

Speelman & Speelman

Het middagprogramma zal worden afgesloten door cabaret duo Speelman & Speelman. Wat komt erbij kijken om als cabaretier te kunnen ondernemen. Uiteraard zal er ook een kleine theatershow weggegeven worden. Na afloop is iedereen van harte welkom in het Rabobank theatercafé om met de voetjes van de vloer te gaan tijdens de afsluitende netwerkborrel gedurende de avond.

Heb jij ook zin om weer in real-life te verbinden met anderen, je te laten inspireren en je kennis te verbreden? Koop dan nu je tickets! Kijk voor lunch- en toegangskaarten, het volledige programma en een toelichting op alle kennissessies op de website www.jongnetwerk.nl/IKC en op de Facebookpagina https://www.facebook.com/ikcjong

Over JONG!

JONG! is een netwerkclub bestaande uit zeven verenigingen die gevestigd zijn in Eindhoven, Nederweert, Nuenen, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en Weert. Het JONG! IKC is voor ondernemers en professionals uit de regio met als doel: elkaar inspireren, delen van kennis en gezellig netwerken met een borrel als afsluiter.