Palletpop op Sportpark Budel

Fotograaf: Bart Lijten

Budel – Drie jaar geleden is het alweer, dat Sportpark Budel op z’n kop stond tijdens Palletpop. Op vrijdag 20 mei organiseert JNBS eindelijk de tweede editie. En hoe: met de spetterende coverband Still Blue, nog meer Party met DJ Hardy en een knallende afsluiting van Bonte Carlo belooft het een fantastische avond te worden.

Iedereen die van een feestje houdt is welkom vanaf acht uur en de toegang is gratis. Mocht je van al het dansen, feesten en buurten dorst of honger hebben gekregen, dan staat het barteam voor je klaar om daar iets aan te doen.

Het evenement wordt georganiseerd door Jong Nederland Budel-Schoot, op de avond voor het Huttenbouwspektakel. De inkomsten van Palletpop worden daar voor gebruikt, zodat dat timmerfestijn voor jong en oud ook een spektakel wordt!

Meer informatie vind je op palletpop.nl.