Win kaarten voor concert Kings of Leon

Winactie – Op de vooravond van Bospop, op donderdag 7 juli, organiseert Mojo op het Bospop festivalterrein een concert met de wereldwijd bekende Amerikaanse band Kings of Leon. WdG mag 2 x 2 kaarten verloten voor dit concert.

De band bestaat uit de drie broers Caleb, Jared en Nathan Followill en hun neef Matthew Followill. Al ruim 20 jaar doen ze mee in de absolute top van het southern en alternatieve rock genre met bekende nummers als Sex On FireBack Down South en Use Somebody.

Inmiddels is het 7de album uitgebracht genaamd ‘When You See Yourself’ en ook dit album staat vol met pakkende gitaarriffs, indringende songteksten en uiteraard het herkenbare, rauwe stemgeluid van frontman Caleb Followill.

In hun internationale When You See Yourself tour doet Kings of Leon, samen met Stereophonics, Balthazar en Ten Times a Million, ook Weert aan, en daar is de organisatie trots op. Ter promotie van het concert mag WdG 2 x 2 vrijkaarten verloten onder de inzenders van het juiste antwoord op de prijsvraag.

Prijsvraag

Deze prijsvraag is afgelopen. De toegangstickets zijn gewonnen door: M.Mallie & P.Keur


Actievoorwaarden: Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 1 juni 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie van Bospop. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.