Auto rijdt door na aanrijding met fietsster op St. Maartenslaan

De hulpdiensten zijn zondag rond 17.20 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de St. Maartenslaan in Weert.

Ter hoogte van de t-splitsing met de Sint Paulusstraat was een fietsster aangereden door een personenauto. De fietsster wilde de Sint Maartenslaan volgen en de auto sloeg af richting de Sint Paulusstraat. De auto raakte vervolgens met de zijkant de fietsster waarna de jongedame op de fiets ten val kwam. De auto reed vervolgens door.

Getuigen stopten en boden eerste hulp. De fietsster is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie nam getuigenverklaringen op en zocht naar de mogelijk aanwezigheid van camera’s die mogelijk iets van het incident of de auto vastgelegd hebben. Volgens de getuigen betrof de auto een blauwe Porsche Panamera met Oekraïense kenteken.