Brand bij constructiebedrijf in Roggel snel onder controle

Roggel – De brandweer is donderdag rond 14.15 uur gealarmeerd vanwege een Industriebrand aan de Vrijkenstraat in Roggel.

Bij de brandweer kwam de melding binnengekomen dat een gasfles in brand zou staan bij een constructiebedrijf. Bij aankomst was de brand snel geblust waarna de de brandweer vooral heeft ingezet op het ventileren van het bedrijfsgebouw.

Bij slijpwerkzaamheden hebben de rubberen slangen die aan de gasfles zaten vlam gevat, waardoor de kleine brand en de rookontwikkeling is ontstaan. Het aanwezige personeel had door de rookvorming niet meer zelf kunnen blussen en zichzelf in veiligheid gebracht in afwachting van de brandweer.

De gasfles werd naar buiten gebracht en is vervolgens gekoeld. De verdere afhandeling zal via de verzekering verlopen.