Info-avond in Keenter Hart: huisautomatisering (domotica)

Op woensdag 29 juni om 19.30 uur wordt in het Keenter Hart een informatieavond gehouden over Domotica. Geïnteresseerden zijn dan welkom. Er wordt uitleg gegeven over de mogelijkheden en de te gebruiken middelen.

Domotica is een woord wat gebruikt wordt voor verschillende technische hulp middelen in en om jouw woning. Het kan je helpen met het langer prettiger thuis
wonen.

De sprekers Dré van de Kruijs en Jeffrey Gerards zijn enthousiaste gebruikers van domotica-techniek. Vaak kunnen deze technische hulpmiddelen gekoppeld worden aan apparatuur die je al in huis hebt.

Het maken van koppelingen met diverse apparaten is nagenoeg onbeperkt. De kosten hiervan kunnen beperkt blijven. Je kan koppelen met de slimme meter in je woning en op de meetresultaten kan gestuurd worden.

Het geheel kan met VPN extern toegankelijk gemaakt worden. Aan de hand van gebeurtenissen kan een SMS of mailbericht gestuurd worden. De mogelijkheden om je woning de bewaken/besturen zijn nagenoeg onbeperkt.

Als de genoemde termen vragen oproepen hopen ze op deze avond meer duidelijkheid over te geven. Ze geven uitleg over de installatie en zo nodig wordt hierbij hulp verleend. De kosten vooraanschaf van domotica zijn vaak niet erg hoog.

De sprekers hebben positieve ervaringen en die zouden ze graag met je delen. Ze zijn geen bedrijf maar enthousiaste gebruikers van deze techniek.

Mocht je belangstelling hebben dan zien ze je graag op woensdag 29 juni om 19.30 uur in het Keenter Hart. Ze vragen je vriendelijk om je aan te melden via: [email protected]