Markt met tweedehands fietsen in Kelpen-Oler

Plaats een reactie

Kelpen-Oler – Op zondag 26 juni 2022 organiseert Muziekvereniging Sint Liduina Kelpen-Oler een tweedehands fietsenbeurs op de speelplaats van de Basisschool aan de Kerkstraat te Kelpen-Oler.

Aanvang van de beurs is om 10.00 uur en het einde om 14.00 uur. De toegang is gratis. Er is voldoende gelegenheid om (gratis) te parkeren en pinbetaling is ook mogelijk.

Aanbod

Er worden honderden tweedehands fietsen aangeboden van diverse merken, tegen zeer aantrekkelijke prijs. Je vindt fietsen speciaal voor studenten, om te stappen, e-bikes, oma- kinder- en sportfietsen, racekarretjes, crossfietsen, driewielers en city-bikes.

Deze fietsen zijn o.a. afkomstig van fietsenhandelaren uit de regio. Daarnaast zijn er fietsen die door particulieren te koop worden aangeboden.

Fiets aanbieden

Wil je ook jouw gebruikte fiets te koop aanbieden? Bel dan voor inlichtingen met: Henk Raemakers 06-47434248 of Wim Roost 06-28208154.

Voor het te koop aanbieden van jouw eigen fiets kun je op zondag 18 juli a.s. al terecht van 8.30 tot 9.30 uur. Je mag hierover met Henk of Wim bellen.

Dus zondag 26 juni a.s. tussen 10.00 en 14.00 uur de fietsenbeurs in Kelpen-Oler.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie