Medailles bij de finish van de Peuter4Daagse in Weert

Plaats een reactie

Update – “Alle kinderen verdienden een medaille en ze krijgen ook nog een diploma. Ze hebben toch wel een prestatie geleverd”, vertelt een enthousiaste Nicole van der Weerden. Als Teamcoach Gezonde leefstijl Punt Welzijn blikte ze terug op een succesvolle Peuter4Daagse in Weert.

Vier dagen lang liepen zo’n 500 kinderen een rondje van een kilometer, telkens op een andere locatie. Ze moesten daarbij ook op zoek naar Nijntjes die waren opgehangen. Dat maakte het extra leuk. Door elke dag zo’n 15 minuten te gaan wandelen willen de organisatoren het goede voorbeeld geven. Jong geleerd, is oud gedaan.

Vrijdag was de finish bij Humankind locatie Fluiteend. Het werd een feestelijke afsluiting met een wethouder die een leuke verrassing voor de deelnemers in petto had. Hij mocht de medailles uitreiken aan de kinderen.

“We hopen de jongeren te stimuleren om veel te bewegen en te sporten. En dat ze dat ook op latere leeftijd voortzetten”, aldus wethouder Van den Heuvel. Zelf zorgt hij ook dat hij in beweging blijft. Hij gaat met de fiets naar zijn werk en tijdens de pauze maakt hij een wandeling. Hij kan het iedereen aanraden.

Update: locatie Humankind locatie Fluiteend vermeld.

Bekijk een video: https://youtu.be/0RCIwM5qruQ

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie