Scooterrijder ernstig gewond na botsing op Dr. Anton Philipsweg

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn zaterdag rond 19.25 uur gealarmeerd vanwege een ernstig verkeersongeval op de Dr. Anton Philipsweg in Weert.

Op de weg tussen het viaduct Maarheezerhuttendijk en de t-splitsing waren een personenauto en snorscooter tegen elkaar gebotst. De bestuurder van de scooter kwam ten val en raakte hierbij ernstig gewond.

De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter werd opgeroepen. De helikopter landde op de Dr. Anton Philipsweg naast de snelweg A2.

Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd is de man per ambulance naar het ziekenhuis van Maastricht gebracht. De trauma-arts ging mee met de ambulance. De helikopter is naar Maastricht gevlogen om de arts daar op te halen.

De bestuurder van de auto was hevig geschrokken. Hij werd opgevangen door de politie en een bekende. De politie heeft verklaringen van de automobilist en getuigen opgenomen. De weg is nog afgesloten voor het verkeer. De politie zal een uitgebreid onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Bekijk een video: https://youtu.be/Wg8_HGYA1HI

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie