Sfeerimpressie eerste editie Stadsliefde ❤️ op Raphaëlpad

De wereld kan wel wat liefde gebruiken. In Weert werd er zaterdag wat aan gedaan. Voor de eerste keer werd het evenement Stadsliefde georganiseerd op het Sint Raphaëlpad.

De organisatie had het sfeervolle binnenplein bij Theater de Huiskamer extra aangekleed om het zo nog knusser en gezelliger te maken. Uiterst geslaagd, want honderden jongeren kwamen af de eerste editie van het evenement en de sfeer was uitstekend.

Onder het genot van een drankje en muziek werd er een feestje gevierd. Een feestje met een soortgelijk gevoel zoals bij Bospop, alleen wat intiemer. Zeg maar, een sfeer waar iedereen enthousiast en lachend over het terrein loopt. Waar iedereen elkaar begroet en eensgezind de handen in de lucht steekt om te genieten.

Het nieuwe evenement speelde duidelijk in op een bepaalde behoefte. De bezoekers vonden het evenement uitstekend bij Weert passen. Dus men hoopt op een vervolg. En dat kan snel gebeuren. Morgen vindt op hetzelfde terrein ‘Papi Chulo‘ plaats. Een ander concept, maar ook dat belooft gezellig te worden.

Na twee jaar met oneindig veel corona-maatregelen was dit in elk geval weer een geslaagd initiatief dat naar meer smaakt.