Win een cadeaubon van Rudy’s Weert

Winactie – Bij restaurant Rudy’s Weert zijn ze een nieuwe weg ingeslagen en hebben ze de kwaliteit verbeterd. Ter promotie van Rudy’s mag WdG vier cadeaubonnen van elk 25 euro verloten. Doe mee met de onderstaande prijsvraag en laat je verrassen.

Ondanks dat Rudy’s de prijs heeft gekregen van ‘Beste Burgerrestaurant van Nederland’ zijn ze veel meer dan dat. Naast de burgers staan er tal van andere gerechten op de uitgebreide menukaart voor zowel lunch als diner.

Denk aan sandwiches, steaks, de huisgemaakte Chili con carne, spare ribs, salades en niet te vergeten de ‘freak shakes’! Dankzij een aantal lokale ondernemers zoals Slagerij la Difference kunnen er met een hoge kwaliteit verschillende verse producten op tafel worden gezet.

Rudy’s Lunch & diner is geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Meer https://www.facebook.com/rudysweert en https://www.rudys.nu/weert/.

Prijsvraag

Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars hebben een bericht ontvangen. De winnaars van de cadeaubon t.w.v. €25,- zijn:
– P. Kunnen
– M. Michiels
– N. Sonnemans
– T. Hendrikx


Actievoorwaarden: Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m 12 juni 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Rudy’s Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Rudy’s Weert kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.