Acht kilo henneptoppen en twee kweekruimtes in woning Grathem

Foto via: Instagram (@wijkagenten_leudal)

Grathem – De politie heeft vandaag een instap gegaan bij een woning in Grathem.

In de betreffende woning werden twee kweekruimtes aangetroffen ten behoeve van het kweken van hennep. Er werd tevens acht kilogram aan henneptoppen aangetroffen.

Op de locatie werd één verdachte aangetroffen en aangehouden, zo meldt de politie via Instagram. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex in Roermond. De politie van de basiseenheid Weert – Nederweert – Leudal doet nader onderzoek.

“Laat duidelijk zijn dat er behoorlijke veiligheidsrisico’s zitten aan een hennepkwekerij. Dus ruik jij onraad, meld het vooral. Dit kan bij ons, de politie, of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl)”, aldus de politie.