Bospop breidt terrein uit met nieuw foodcourt & silent disco

Algemeen Uitgaan Weert 3 reacties 2 min. leestijd

Bospop is er bijna klaar voor. Tientallen vrijwilligers leggen momenteel de laatste hand aan het vernieuwde festivalterrein langs de A2 in Weert. Ze hebben er, net als de organisatie, zin in om na twee jaar afwezigheid er komend weekend weer een mooi feestje van te gaan maken.

Laatste beetjes

Iemand in een hoogwerker is druk in de weer om een van de immense led-schermen langs het grote podium op te hangen, toiletten worden geplaatst en een tweetal vrijwilligers zet hekken met kleurige doeken langs het festivalterrein. “We zijn her en der het festivalterrein aan het sluiten ..”, zo vertelt Florian de Wit van de organisatie. “.. De camping is al open: de eerste campinggasten zijn ook al gearriveerd. Dus we zijn echt met de laatste beetjes aan de gang”.

Foodcourt en silent disco

Tijdens de laatste editie, in 2019, bleken de zaterdag en de zondag erg druk, aldus Florian; “Daarom hebben we ervoor gekozen om van de volledige wei die we ter beschikking hebben nu festivalterrein te maken”. De indeling van het veld is aangepast, zo vertelt hij. “De rocktent is een stukje naar links geschoven. We hebben daarachter een foodcourt bijgebouwd zodat er meer zitplekken zijn en meer food te verkrijgen is”. Nieuw op Bospop is dit jaar de silent disco. Hiervoor is bij de rocktent een gele tent in de vorm van een onderzeeboot neergezet.

Tickets

“Wij zijn nagenoeg klaar voor Bospop en Kings of Leon”, zo sluit Florian af. En wie nog naar Bospop wil maar nog geen tickets heeft: voor alle dagen zijn nog kaarten verkrijgbaar. Op www.bospop.nl vind je meer informatie.

Wil je weten hoe groot de led-schermen langs het podium zijn en hoe het Bospopterrein er deze editie uit ziet? Bekijk dan deze video.

Bekijk de video: https://youtu.be/Cp1FIzwWxdQ

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
3 reacties