Nieuwe ondernemersgeneratie Van Cranenbroek: broer en zus starten webwinkel

6 reacties

Jong en ambitieus. Dat zijn Cathy en Joey van Cranenbroek. En dat is niet zo heel verwonderlijk want de twee zijn telgen uit de Budelse ondernemersfamilie Van Cranenbroek. Broer en zus richtten in januari van dit jaar de webwinkel DoaBuy op. Hier kun je terecht voor van alles voor in en om het huis.

Ambities

In afwachting van de bouwvergunning voor een nieuw magazijn heeft DoaBuy haar intrek genomen in het voormalige pand van Thijs Expeditie aan de Havenweg in Weert. Op de ruim 3.000 vierkante meter vloer staan metershoge stellingen, pallets en bakken met artikelen. Medewerkers zijn druk bezig nog lege rekken te vullen. De ambitie licht hoog: “Wij proberen eind augustus 2.000 producten actief in onze webshop te hebben”, zo vertelt Joey. In december moet dit aantal zelfs verhoogd zijn naar 5.000 verschillende producten. En tegen de zomer van 2023 moet dit aantal nog eens verdubbeld zijn.

Assortiment

Het assortiment kent op dit moment vier productcategorieën, aldus Cathy. “Home en deco, Huishoud, Tuin en Vrije Tijd”, zo somt ze op. “Uiteindelijk zullen we negen categorieën gaan hebben. We gaan seizoensproducten zoals kerstspullen aanbieden. Maar we willen ook gaan doorgroeien naar kleding, dierenbenodigdheden en misschien zelfs dierenvoeding. Dus er staat nog genoeg op de planning”.

Winkel

Maar daar blijft het niet bij. Er zijn ook al voorzichtig plannen voor een fysieke winkel. “We zitten te denken aan mogelijk een vaste fysieke winkel op een vaste locatie van ons eigen of richting een pop-up-winkel in een grote stad binnen Nederland”, aldus haar broer Joey. Het moge duidelijk zijn: Cathy en Joey houden niet van half werk.

Medewerkers

Op dit moment hebben de twee al aardig wat medewerkers aan het werk. “We hadden al twintig mensen in dienst, nog voordat we nog maar één euro hadden omgezet”, vertelt Joey. Dat is natuurlijk een groot risico, maar broer en zus hebben alle vertrouwen in hun plannen. Ondernemen is de twee niet vreemd. Cathy: “Al van kinds af aan is het met de paplepel ingegoten bij ons thuis natuurlijk. Wij komen uit een ambitieuze familie”. Hun opa, oom en vader Henk maakten de welbekende Van Cranenbroek-winkels groot.

Afhalen

Net zoals andere webshops bestelt de klant online en worden de artikelen thuisbezorgd. Daarnaast biedt DoaBuy een extra service. “Bij ons is het mogelijk dat de klant het product zelf afhaalt. Dat kan hier op de Havenweg 10 in Weert”, zo vertelt Joey.

Kortingsactie

Speciaal voor bezoekers van WdG geeft DoaBuy 10 procent korting bij je bestelling. Hiervoor moet je de kortingscode ‘WdG10’ invullen. Deze code geeft 10 procent korting op de gehele bestelling (m.u.v. de zomerdeals) en is geldig tot en met 31 juli 2022.

Hier vind je de webwinkel van Cathy en Joey van Cranenbroek: www.doabuy.eu.

In deze video nemen we een kijkje in het magazijn van DoaBuy.

Bekijk de video: https://youtu.be/uRvXFExdmPQ

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
6 reacties