Politie-onderzoek bij woning na overlijden persoon

De hulpdiensten zijn zondag rond 16.50 uur gealarmeerd vanwege een incident bij een woning aan de Vlasvenweg.

Naast de ambulancedienst en politie kwamen ook de brandweer, een hondengeleider ter plaatse. Tevens vloog er een tijdje een politiehelikopter boven de betreffende woning. De inzet van de helikopter was mogelijk omdat deze toevallig al bezig was met een surveillancevlucht boven Limburg.

Alle toegesnelde hulp mocht niet meer baten. In de woning was een persoon komen te overlijden. Omdat de oorzaak van het overlijden niet bekend is, doet de politie momenteel nader onderzoek.

Het erf is afgezet met politielint en een team van de Forensische Opsporing is zojuist gearriveerd om nader onderzoek te doen. Dit onderzoek moet vaststellen of er sprake is van een noodlottig ongeval, natuurlijk overlijden of een misdrijf.

Bekijk een video: https://youtu.be/QISqwY_Oukg