Ravage na zwaar ongeval op Grensweg in Budel

112 Algemeen Cranendonck Regio 6 reacties 2 min. leestijd

Budel – De hulpdiensten waaronder ook een traumahelikopter zijn zaterdag iets na middernacht gealarmeerd vanwege een zwaar eenzijdig verkeersongeval in Budel.

Een personenauto was van de weg geraakt en tegen een lantaarnpaal gebotst. De auto botste daarna nog eens tegen een waarschuwingslicht dat het verkeer waarschuwt wanneer de brandweer de kazerne verlaat.

Bij aankomst van de hulpdiensten een ravage en één slachtoffer aangetroffen. Het slachtoffer was de passagier van de auto. De bestuurder was op de vlucht geslagen. Naast de auto stond ook nog een fles cognac van Hennessy.

Tijdens de afhandeling van het incident op de Grensweg kwam er vrouw aangerend die om hulp vroeg. In een woning aan de nabij gelegen Grootschoterweg lag een zwaargewonde man. Volgens omstanders was dit vermoedelijk de bestuurder van het voertuig, maar dat zal uit nader onderzoek nog moeten blijken.

De hulpdiensten spoedden zich naar de betreffende woning aan de Grootschoterweg en de geannuleerde traumahelikopter werd gevraagd om alsnog naar Budel te komen. Nadat de helikopter was geland bood het Mobiel Medisch Team assistentie bij het stabiliseren van het slachtoffer.

Het tweede slachtoffer werd in het bijzijn van een trauma-arts naar een ziekenhuis in Eindhoven gebracht. De traumahelikopter vloog ook naar Eindhoven om daar de trauma-arts op te halen.

De Grensweg is enige tijd afgesloten vanwege het politie-onderzoek. Er wordt ook onderzocht of het ongeval en het aantreffen van de zwaargewonde man in een woning aan de Grootschoterweg met elkaar verband hebben.

Bekijk een video: https://youtu.be/38Np8Q_OaLA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
6 reacties