Vrijdag 29 juli start vrije kaartverkoop Limburg Festival

Het Limburg Festival is hét toonaangevend theaterfestival in het hart van de provincie Limburg. Het brengt bijzonder theater op veelal heel bijzondere (landschappelijke) plekken, zo ook in het Weerterland.

Van woensdag 24 tot en met zondag 28 augustus 2022 verandert Midden-Limburg in één groot openluchtpodium met een gevarieerd pallet aan theater, dans, muziek, puppetry en performance. Voor elk wat wils!

Programma

Een 150-tal voorstellingen kleuren tijdens het festival de regio Midden-Limburg en een klein stukje België en Duitsland. Een keur aan gearriveerde theatertoppers en aanstormend theatertalent brengen de verbeelding terug aan de macht. Dit in geëngageerd Theater op Locatie, in immer verrassende theaterfietstocht Natuurlijk…Theater, in het ontroerende Kasteel van Verlangen, in het grensoverschrijdende Ode aan de Grens, in de tijdloze Kindermiddag en in de steevast oorspronkelijke Dans Promenade. Over elk wat wils gesproken.

Mocht dat nog niet overtuigend genoeg zijn: we openen het festival met De Amuse. Een theatrale smaakexplosie van eigen makelarij. De St. Barbarakerk van Leveroy gaat overspoeld worden door artiesten die elk op hun eigen manier al ooit furore maakte binnen het Limburg Festival. Wat te denken van o.a. Die Verdammte Spielerei, Muziektheatergroep BOT en Duda Paiva. Met als toetje The Gospel Queens.

Bovenstaande allemaal voor een zeer toegankelijk prijzen, als e.e.a. al niet gratis aangeboden wordt. Het Limburg Festival vindt niet voor niets dat cultuur voor iedereen betaalbaar en laagdrempelig moet blijven. Het complete programma inclusief het speelschema vind je op de website www.limburgfestival.nl.

Kaartverkoop

Vrienden van het Limburg Festival zijn speciaal en kunnen vanaf vrijdag 22 juli kaarten bestellen. Vanaf vrijdag 29 juli start de vrije verkoop.

Kaarten bestellen doe je eenvoudig via onze website: www.limburgfestival.nl. Klik op de button Tickets op de homepage en volg verdere instructies.