Widdonckschool draagt 11.260,95 euro bij aan goede doel KiKa

Na een voorbereidingstijd van enkele maanden, waarbij zes medewerkers de hele so en vso de Widdonckschool op de kop hebben gezet, was het vorige week dan eindelijk zo ver. Op naar de Giro di KiKa in Italië.

Samen gingen collega’s een onvergetelijke reis tegemoet en leverden zij een topprestatie door de Stelvio, Mortirolo en Gavia te bedwingen. Een mooi avontuur als kers op de taart na alle KiKa inspanningen. 

Dit schooljaar stond het lesaanbod van de leerlingen van so en vso de Widdonckschool in het teken van ‘iets betekenen voor een ander’. Zelfgemaakte producten werden verkocht, er werden diensten aangeboden binnen de ouderenzorg en in de vorm van groenonderhoud en er werden acties georganiseerd, zoals een spinningmarathon en een autowasactie. Dit alles met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa, de stichting de strijdt tegen kinderkanker. 

Dankzij de ongelofelijke inzet van de leerlingen en collega’s van so en vso de Widdonckschool is maar liefst € 11.260,95 bijgedragen aan het goede doel Kika. Wat kunnen ze trots zijn op dit gigantische bedrag, want ‘iets betekenen voor een ander’, dat is toch het allermooiste wat er is.

Alle leerlingen, ouders, collega’s, vrienden, familie, netwerkpartners en iedereen die ons op wat voor manier dan ook heeft gesteund: ontzettend bedankt!