Winnaars van het Kiwanis DrakenbootFestival 2022

Foto via: Kiwanis DrakenbootFestival 2022

Het Kiwanis DrakenbootFestival heeft afgelopen vrijdag en zaterdag meerdere winnaars opgeleverd. Het goede doel was de grootste winnaar. Het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man kreeg namelijk een cheque van 10.000 euro uitgereikt door Kiwanis Weert.

Winnaar van de sportieve drakenbootraces was Spectrum VVE Beheer. De tweede prijs ging naar team Het Lekke Bootje en team Stemda Consultancy mocht de derde prijs in ontvangst nemen. Het team van de Wieërter Lekkerbékskes ontving de prijs voor het meest ludiek verklede team.

Deze tweede editie van het festival leverde veel sportief en muzikaal spektakel op. Onder prachtige weersomstandigheden wisten veel mensen de Werthaboulevard te vinden en te genieten van het festival.