Nazomeren in Buurtcentrum Moesel

Kom na de bouwvak gezellig kienen in Buurthuis Moesel met interessante prijzen. Ook na de vakantie gaan ze door met maandagavond kienen in het buurthuis.

Maak kans op de Jackpot

Per avond zijn er meer dan 50 winkansen en maak je drie keer kans op de jackpot. Er zijn acht rondes vóór de pauze, drie keer pauze kienen en acht rondes ná de pauze.

Maak kans op leuke geldprijzen bij één keer een rijtje, twee keer een rijtje en een volle kaart (drie keer een rijtje). Bij een volle kaart maak je kans op een jackpot van minimaal € 100, maximaal drie per avond, niet tijdens het pauze kienen.

Op maandag 29 augustus zijn de jackpotjes gevuld met € 100, € 130 en € 310.

Praktische informatie

  • Locatie: Buurthuis Moesel, Christinelaan 25 in Weert.
  • Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
  • Tijdstip: maandag van 20.00 tot 22.30 uur.
  • Zaal open om 19.00 uur.
  • Met Weert Kermis is er geen kienen (26 september).

Meer info via Facebook: Kienen In Weert.

Deelname is mogelijk vanaf een leeftijd van 12 jaar. Minderjarigen alleen onder begeleiding van een volwassene (18+) meedoen.

De organisatie is in handen van Harmonie St Joseph Weert-Zuid en VV De Vêrkusköp.

Buurthuis Moesel Bruist

Buurthuis Moesel bruist met talloze activiteiten, zoals biljarten, darten, dansen, gym, kienen, muziek, bijeenkomsten, cursussen en vergaderingen. Kom gerust langs, doe mee of informeer naar de mogelijkheden.

Op 16, 17 en 18 september gaat het spreekwoordelijke dak eraf met op vrijdag 16 september een jeugddisco, zaterdag 17 september een optreden van feestband Woenderbaar en op zondag 18 september komen de 60 en 70-tiger jaren weer tot leven met de formatie Experience Live.

Meer info via Facebook: Buurthuis Moesel Weert.