Vrienden van Hornehoof maakt vlucht voor de heer Tijssens mogelijk

Een bijzonder moment vandaag bij Kempen Airport in Budel. De heer Tijssens, bewoner van Hornehoof in Weert, mocht een vlucht maken boven Weert waarbij hij zelf nog een keer een vliegtuig mocht besturen.

De nu 76-jarige heer Tijssens was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in de luchtvaart. Hij was piloot en instructeur bij de KLM en heeft letterlijk de hele wereld overgevlogen. Nu vliegen geen onderdeel meer uitmaakt van het dagelijks leven was er bij Stichting Vrienden van Hornehoof een Hartewens ingediend om de heer Tijssens toch nog een keer een vliegtuig te laten besturen.

De stichting Vrienden van Hornehoof maakte deze wens mogelijk en vandaag was het heugelijke moment daar. Nadat de heer Tijssens op Kempen Airport was ingestapt in een Cessna maakte hij vol genot een rondvlucht boven Weert.

Een klein half uurtje was het genieten in het Brabantse en Limburgse luchtruim. Nadat het vliegtuig weer was geland werd er met familie en de Vrienden van Hornehoof nog genoten van een kopje koffie en een gezellig samenzijn.

Over de Vrienden van Hornehoof

Het doel van deze stichting is het bevorderen van het welzijn van de bewoners van woonzorgcentrum Hornehoof in Weert die 24-uurszorg ontvangen. Dit doen ze door het inzamelen van geld en/of andere middelen. Meer informatie kun je vinden via Facebook.

Project Hartewens

Een van de projecten die de stichting heeft opgezet is het project ‘Hartewens’. Veel bewoners hebben ongetwijfeld nog grote of kleine persoonlijke wensen. Met dit project willen ze zoveel mogelijk wensen in vervulling laten gaan. Je kan zelf ook een bijdrage leveren aan deze stichting via Geef.nl.