10e editie Truckrun Weert in beeld

Zondag vond de tiende editie plaats van Truckrun Weert. Ruim 200 vrachtwagens trokken door Weert, Nederweert en Leudal. Nadat wethouder Lizbeth Steinbach het startsein had gegeven kon de toertocht van start gaan.

De doelstelling de truckrun is om jaarlijks mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit doen ze door deze toertocht te rijden. Op deze speciale dag liggen blijdschap en emotie voor deelnemers, chauffeurs en vrijwilliger dicht bij elkaar.

Overal op de route stonden mensen naast de weg om te zwaaien naar de deelnemers. Zowel de mensen in de auto als de toeschouwers genoten met volle teugen. Sommige trucks waren extra versierd in het kader van deze jubileum-editie. Dat maakte het evenement extra feestelijk.

Na afloop vond op het terrein van Lumar op Kampershoek een gezellig feest plaats. Bekijk de foto’s van Will Verhees en geniet nog een keer na van de jubileum-editie.

Bekijk de hele stoet (20 minuten) via Youtube: https://youtu.be/_SF6QXsPleg


Een fotobijdrage van Will Verhees