Terugblik: Feest bij de Stichting Dagopvang Weert

Vorige week werden alle gasten en vrijwilligers van de Stichting Dagopvang Weert getrakteerd op een mooie feestdag. Gewoon zomaar, om na corona de draad weer op te pakken. 

Met acht bussen van Princen Personenvervoer werden alle gasten thuis opgehaald om bij de Schuttershoeve gezellig te genieten van een gebakje, een goede lunch en een mooi feestje te bouwen. Onder het genot van een hapje en een drankje was er tijd voor goede gesprekken, gezellig samenzijn en werden ook een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Het gaat om mensen die zich respectievelijk meer dan 10 en 20 jaar hebben ingezet voor de Stichting Dagopvang. Moe en voldaan werden de mensen aan het einde van de dag weer thuis gebracht. 

Over Stichting Dagopvang Weert

Al meer dan 34 jaar zorgt de Stichting Dagopvang Weert voor een leuke dagbesteding voor ouderen die tussen wal en schip vallen. Het gaat om mensen die nog net fit genoeg zijn om thuis te kunnen blijven wonen maar wel wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Met inmiddels weer 19 enthousiaste vrijwilligers vangt de Stichting Dagopvang ongeveer 60 ouderen op. Gedurende de week van maandag tot donderdag kunnen ouderen genieten van een mooie dagbesteding. Omdat er zich iedere dag weer ouderen melden kan de Stichting alle hulp gebruiken.

Lijkt jou het ook wat om een positieve bijdrage te leveren en samen met andere enthousiaste vrijwilligers stuur dan even een mailtje naar [email protected].

Tijdens de feestelijke bijeenkomst kwamen wethouder Michele Ferriere en Monique Poell een kijkje nemen.