Verenigingscafé regio Midden-Limburg in Bibliocenter Weert

Kamp jij als vereniging met een tekort aan leden, bestuursleden, vrijwilligers of deelnemers? Wil je jouw vereniging en aanbod onder de loep nemen? Jouw doelgroep beter leren kennen? Weten wat je kunt doen om leden en vrijwilligers te werven en binden aan je vereniging? Bezoek dan in november 2022 één van de vijf Verenigingscafés die het Huis voor de Kunsten Limburg verspreid over de provincie organiseert voor amateurkunst- en erfgoedorganisaties.

Ze organiseren drie regionale Verenigingscafés en een online bijeenkomst. Daarnaast organiseren we een Museumcafé specifiek voor medewerkers, vrijwilligers of bestuursleden van een museum of collectiebeherende instelling.

Verenigingscafés – Meer grip op de toekomst

Onder de noemer ‘Meer grip op de toekomst’ organiseren we deze regionale bijeenkomsten waarbij je kennismaakt en aan de slag gaat met de methodiek ‘Samen Slim Deelnemers Werven’. De methodiek leert je hoe je het aanbod van jouw vereniging beter kunt afstemmen op de behoefte van je (potentiële) deelnemers. Ook leer je hoe je meer of nieuwe doelgroepen aan je kunt binden. Meld je aan voor het Verenigingscafé bij jou in de regio.

Verenigingscafé regio Midden-Limburg

  • Zaterdag 12 november 2022, 09.30-12.00 uur.
  • Bibliocenter Weert | Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert.

Deelnemen

Deelname is gratis en aanmelden voor de bijeenkomst kan t/m dinsdag 8 november via het online aanmeldformulier: https://forms.gle/bavWk363Bk9uTBtX9. De bijeenkomst in Midden-Limburg is de tweede in de reeks van vijf Verenigingscafés dit najaar.

Ben je verhinderd op de datum van het Verenigingscafé in jouw regio? Meld je dan gerust aan voor een bijeenkomst in een andere regio of de online bijeenkomst. Alle info is terug te vinden op: www.hklimburg.nl/verenigingscafe.