Vrouw gewond na botsing op kruising op Napoleonsweg in Ittervoort

Ittervoort – De hulpdiensten zijn zondag rond 12.30 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Napoleonsweg (N273) in Ittervoort.

Op de kruising met de Thornerweg waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Door de klap was een van de auto’s op z’n zijkant terecht gekomen. De brandweer werd gealarmeerd om een vrouw uit de gekantelde auto te halen. De andere auto kwam even verderop tegen een paaltje tot stilstand.

De bejaarde vrouw in de gekantelde auto kon met een helpende hand van de hulpverleners het voertuig verlaten. Omdat de auto brandstof lekte werd de auto meteen rechtop gezet. Omstanders vingen de vrouw op in afwachting van een ambulance.

De gewonde vrouw is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. De brandweer hielp bij het reinigen van het wegdek en haalde de auto’s van de weg zodat het verkeer zo min mogelijk hinder ondervond van het ongeval.

Bekijk een video: https://youtu.be/DTwTWx60yaM