Wimpie opent voor de allerlaatste keer zijn Prijzenpaleis

Algemeen Human interest Uitgelicht Weert 4 reacties 3 min. leestijd

Woensdagmiddag, iets na half een; Wim en zijn vrouw José Muller openen voor de allerlaatste keer hun wagen op de Weerter kermis. Na 36 jaar is het voor Wimpie’s Prijzenpaleis bijna voorbij. De Weerter kermis heeft het kermisechtpaar veel mooie herinneringen opgeleverd. Nu ze beiden nog gezond zijn willen ze gaan genieten van de vrije tijd die gaat komen.

Mooie jaren

“Het waren mooie jaren, gezellige jaren”, zo vertelt Wim. “We hebben een hele goede klantenkring opgebouwd. Vaste klanten”. Een aantal van hen is de afgelopen dagen alweer langsgekomen. En niet alleen om een gokje te wagen, zo vertelt José: “Er kwam er eentje, die had een hele appeltaart gebakken met WP erop; Wimpie’s Prijzenpaleis. .. Het is gewoon niet normaal hoe de mensen reageren”.

Zwart gat

Wim weet nog niet wat hij met zijn vrije tijd gaat doen. Om te voorkomen dat de Mullers in een zwart gat vallen heeft José alvast een vakantie geboekt. “Spanje wordt het. Zon, zee, … lekker!”. Ook voor Wim is Spanje een ideale bestemming: “Dat is lekker dichtbij, daar ben je zo en je bent zo weer thuis”.

New York, Parijs of Londen?

Bij Wimpie’s Prijzenpaleis win je een prijs als je een lootje opent waarop New York, Parijs of Londen staat. Op de vraag of een van deze drie wereldsteden op zijn lijstje staat om ooit eens te bezoeken antwoord Wim: “Ik zou er wel eentje van willen, maar het is allemaal zo ver vliegen”. New York is voor hem een iets te lange reis. “Ik vind een vliegtuig wel mooi, maar niet 5, 6, 7 .. 10 uur erin zitten”

Caravan

Wim en José zijn zeker van plan terug te komen naar Weert. Niet als exploitant, maar als bezoeker. Wim: “We hebben gevraagd aan de gemeente of we volgend jaar met de caravan mogen komen … en dan gaan we ook eens een beetje kermis vieren”.

Fotocollage

Woensdagmiddag kregen de Mullers nog even bezoek van kermiswethouder Suzanne Winters. Als aandenken aan 36 jaar Weerter kermis kregen ze een fotocollage, een Weerter vlaai en een grote bos bloemen uitgereikt.

Nog twee te gaan

Voor Wim en José staat er nog twee kermissen op het programma. Komend weekend openen ze nog drie dagen hun Wimpie’s Prijzenpaleis in Leiden. En het laatste weekend van oktober staat de allerlaatste op de kalender: drie dagen in hun thuisstad Woerden.

In deze video zien we Wim en José voor de allerlaatste keer hun kraam op de Weerter kermis openen. Beiden blikken terug op de jaren dat ze in Weert te vinden waren met Wimpie’s Prijzenpaleis.

Bekijk de video: https://youtu.be/KGN2XMZciso

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
4 reacties