Bakkerij Heerschap maakt de beste speculaas van Limburg

Heerschap valt ook in de prijzen met de kersenvlaai!

Afgelopen dinsdag werden de bakkers van Bakkerij Heerschap verrast in de bakkerij in Nederweert. De banketbakkers Wim en Ramon mochten samen met bedrijfsleider Bernd de trofee, van beste speculaas van Limburg, in ontvangst nemen.

Uitgebreide keuring

Voor Speculaaskeuringen van 2022 keurde een vak- en consumentenjury 284 inzendingen en bepaalden de provinciewinnaars van 2022. Ramon: ‘’Een geweldige prestatie van ons team waar we dan ook erg trots op zijn. Het is altijd speciaal om beloond te worden voor het werk dat we iedere dag vol passie doen.’’

Speculaas

De speculaas van Bakkerij Heerschap wordt al jaren gemaakt volgens ‘grootmoeders recept’. Om de receptuur te blijven verbeteren wordt er soms nét iets meer van het ene ingrediënt toegevoegd. Dit heeft dit jaar geleid tot de beste speculaas van Limburg! ‘’Door de goed gesloten- en hersluitbare verpakking blijft de speculaas ook nog eens éxtra lang lekker’’, aldus een van de juryleden.

Ook de kersenvlaai valt in de prijzen

Naast de speculaas is ook de kersenvlaai van Bakkerij Heerschap in de prijzen gevallen. De vlaai is door een aparte jury beoordeeld en werd woensdag beloond met een oorkonde en beker.

Altijd om de hoek

De producten van Bakkerij Heerschap zijn altijd om de hoek te vinden. Het assortiment van de bakkerij uit Nederweert is te vinden in de bakkerijwinkel in Roggel, Albert Heijn Heerschap supermarkten in Heythuysen, Nederweert en Weert in de wijken Boshoven, Leuken en Moesel.

Vanaf maandag 7 november zal het volledige assortiment van Bakkerij Heerschap ook te vinden zijn in de Albert Heijn supermarkt in de Muntpassage in Weert. Daarnaast is de kersenvlaai van Bakkerij Heerschap sinds het begin van dit jaar te vinden in meer dan 50 Albert Heijn supermarkten in Limburg en Brabant onder het label Streeckgenoten.