Brand in stacaravan op mini-camping aan Maaseikerweg

De hulpdiensten zijn zondag rond 10.10 uur gealarmeerd vanwege een woningbrand aan de Maaseikerweg in Weert.

Op het terrein van een mini-camping naast de Toerist was brand uitgebroken in een stacaravan, althans een oude vrachtwagentrailer die diende als verblijf / opslaglocatie. Omdat de kans op overslag naar de naastgelegen caravans dreigde werd er door de meldkamer opgeschaald naar ‘middel brand’.

Er kwamen meerdere blusvoertuigen, een ladderwagen en waterwagen naar de camping. Uiteindelijk werden alleen een blusvoertuig en waterwagen ingezet om de brand te doven. De brand was snel onder controle.

Er raakte niemand gewond. De schade in de stacaravan is groot. De brandweer is nog enige tijd bezig met nablussen.

Bekijk een video: https://youtu.be/CQlk8QNhD0g