De truc om een Too Good To Go-box van Lidl te bemachtigen

Algemeen Tussendoortje Weert 1 reactie 3 min. leestijd

Ze raken sneller uitverkocht dan je met je ogen kunt knipperen: de Too Good To Go-boxen van de Lidl in Weert. Een box kost € 2,99 en zit bomvol groente en fruit dat net niet vers genoeg meer is om in de winkel aan te bieden, maar waar verder weinig mis mee is. Niet gek dat ze zo populair zijn! De vraag is dus: hoe scoor je er eentje?

Too Good To Go

Allereerst heb je natuurlijk de app Too Good To Go nodig. Via deze app bieden diverse winkels in Weert verrassingsboxen aan met etenswaren die ‘te goed om weg te gooien’ zijn, maar niet meer voor de volle mep verkocht kunnen worden. Omdat ze tegen de uiterste houdbaarheidsdatum aanlopen bijvoorbeeld, een deukje bevatten of net niet meer kakelvers zijn. Zo ook de Lidl in Weert.

De groente- en fruitboxen van Lidl zijn van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 19.00 uur op te halen in de winkel. Op zondag is dat tussen 15.00 en 17.00 uur. Maar daarvoor moet je er de dag van tevoren wel een gereserveerd hebben!

Zo scoor je een box van de Lidl

En dat blijkt nogal lastig. Vele Weertenaren azen inmiddels op de felbegeerde boxen, die een ware uitkomst zijn in deze tijden van hoge inflatie. Wil je er een op de kop tikken, dan moet je op precies het juiste moment op de juiste plek zijn. De boxen komen elke avond rond 19.15 uur (op zondag rond 19.00 uur) online via de app Too Good To Go.

Zorg dat je de boxen van Lidl hebt toegevoegd aan je favorieten en een betaalmethode hebt gekoppeld aan je telefoon. Dan is het op het moment suprême een kwestie van op tijd de app openen, minutenlang de pagina vernieuwen of heen en terug klikken en razendsnel reageren. Met vlugge vingers, een flinke portie geluk en enig doorzettingsvermogen lukt het de fanatiekeling zo om met regelmaat voor een prikkie hartstikke lekker en gezond te eten!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie