Grote griezels! De Halloween escape-tocht in beeld

Bewoners van de wijk Biest zullen zaterdagavond het nodige gegil hebben gehoord. Niet geheel verwonderlijk want V.V. de Beesterbolle en Café-Zaal De Hook hadden weer goed uitgepakt met hun jaarlijkse Halloween Escape-tocht.

De griezelige escape-tocht is nog altijd ongekend populair. Met 300 deelnemers was het evenement dit jaar dan ook helemaal volgeboekt. Mensen houden graag van een beetje spanning in hun leven.

Tijdens deze tocht kwamen de deelnemers diverse puzzels tegen. Ze moesten een uitweg vinden bij verschillende escaperooms. Tegelijkertijd was het opletten geblazen voor de grote griezels die door de wijk liepen. Zij deden er alles aan doen om iedere waaghals te laten falen. Bekijk een sfeerbeeld via de onderstaande video.

Bekijk een video: https://youtu.be/sjhYIFUS_yc