Kienen in Oogcafé Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag 13 oktober vindt er weer een gezellige kienmiddag plaats in het Oogcafé van Weert. Tussen 14.00 en 17.00 uur roept Harrie Aspers de nummers af in Buurthuis Fatima, aan de Nieuwstraat 11. Katrien zorgt voor een aantal leuke kleinigheidjes voor de winnaars.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Het eerste drankje wordt betaald door Oogvereniging Limburg, de rest is voor je eigen rekening. Verder heb je alleen maar een portie goede zin nodig om deel te nemen!

Uiteraard is er hulp bij het kienen aanwezig voor mensen die zeer slecht zien of blind zijn, zodat ook zij gewoon deel kunnen nemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie