Mantelzorgconcert in beeld

Het Franciscus Huis aan de Biest stond zondag in het teken van het Mantelzorgconcert. Het was dit jaar alweer de negende editie.

Het mantelzorgconcert is een initiatief van Punt Welzijn en harmonie Weert-Zuid die dit jaar samen met het Tungelroy’s orkest, de Streetsingers en Manoeuvre ervoor zorgden dat mantelzorgers wederom konden genieten van een fantastische middag. Daarnaast vonden er ook diverse optredens plaats van artiesten waaronder Sanne Huijerjans, duo Mark en Wilhelmien, Thijs Clement en Bjorn Wiermans.

Volgens Punt Welzijn is aandacht voor mantelzorgers in deze tijd erg belangrijk en mag niet vergeten worden. Dit muzikale verwenmoment gaf energie en waardering. Er af en toe even tussenuit gaan kan helpen om de zorgtaken vol te kunnen houden.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel