Start kaartverkoop Cranendoncks Verbroederingsbal in Budel

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Pixabay

Budel – Na twee jaar afwezigheid barst op zaterdag 26 november het feest weer los tijdens het Cranendoncks Verbroederingsbal! Carnavalsvierders uit de hele regio reizen af naar de kolkende feesttent in Budel. Kaartjes voor deze 8e editie van hét walhalla van carnaval zijn verkrijgbaar vanaf dinsdagavond 11 oktober om 19.11 uur.

Cranendoncks Verbroederingsbal

Wegens corona moesten carnavalsvierders twee jaar lang op hun tanden bijten, maar dit jaar is het dan eindelijk weer zover: het Cranendoncks Verbroederingsbal gaat door.

Dit normaal gesproken jaarlijks terugkerende evenement wordt geheel vrijwillig georganiseerd door een aantal zeer enthousiaste carnavalsfanaten en wagenbouwers. De opbrengst komt ten goede aan de diverse carnavalsverenigingen in de gemeente, die hiermee de prijs- en startgelden voor optochtdeelnemers kunnen vergroten.

Achtste én verbeterde editie

Het belooft dit jaar weer een fantastische editie te worden, met een nóg grotere tent, een spiksplinternieuw podium en gigantische lichtshows. De line-up is als volgt:

  • Vieze Jack
  • Lamme Frans
  • Frans Duijts
  • PartyfrieX
  • DJ Hardy
  • Buren van de Brandweer

Praktische informatie

Kaarten voor het Cranendoncks Verbroederingsbal zijn vanaf dinsdag 11 oktober om 19.11 uur verkrijgbaar via www.verbroederingsbal.nl en kosten € 15,-. Het feestterrein ligt aan de Maarheezerweg en Burgskensstraat in Budel.

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/WulAJ0aiRl0

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie