Toon Hermans Huis Weert biedt ontspanning in de natuur

Het Toon Hermans Huis Weert e.o., het inloophuis voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd en zijn of haar naasten, organiseert vanaf woensdag 2 november een nieuwe wekelijkse activiteit: ‘ontspanning in de natuur’. 

In de prachtige parkachtige tuin van May en Wim Niëns aan de Kwekerijstraat in Tungelroy kunnen (huidige en nieuwe) gasten van het Toon Hermans Huis iedere woensdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur rust vinden en zich ontspannen. Door te werken in de tuin, de ezels te verzorgen, een wandelingetje te maken door de tuin of bijvoorbeeld naar het nabij gelegen Romeinse bruggetje te lopen. Gewoon genieten van de rust en het gefluit van de talrijke vogels onder het genot van een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook. Niets moet, alles kan.

Parkachtige tuin

May Niëns is gastvrouw in het Toon Hermans Huis Weert. Haar man Wim is 16 jaar geleden begonnen om een stuk braakliggend akkerland aan de Kwekerijstraat om te vormen tot een prachtige tuin met verschillende doorkijkjes, zitjes (fruit)bomen, planten en bloemen. Een waar eldorado. May en Wim willen (huidige en nieuwe) gasten van het Toon Hermans Huis op de woensdagochtenden graag laten genieten van hun bijzondere tuin. Tijdens deze ochtenden zijn er, net als tijdens de activiteiten in het Toon Hermans Huis zelf, twee ervaren gastvrouwen aanwezig om de gasten te verwelkomen. 

De tuin ligt aan de Kwekerijstraat, het half verharde weggetje tussen de Maaseikerweg en de Vloedmolenweg, direct achter de Tungelroysebeek.

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan deze nieuwe activiteit van het Toon Hermans Huis Weert e.o., meld je dan aan via [email protected] of bel naar 0495- 541 444.

Er is een kleine bijdrage verschuldigd van € 2,50 p.p..