Verkeersruzie loopt helemaal uit de hand op Moesel

112 Algemeen Weert 5 reacties 2 min. leestijd

De hulpdiensten zijn zaterdag rond 14.35 uur gealarmeerd vanwege een verkeersruzie in de omgeving van het Oranjeplein in de wijk Moesel.

Aan de andere zijde van winkelcentrum Moesel aan het Oranjeplein, de Willem de Zwijgerstraat, was een verkeersconflict ontaardt in een mishandeling en vernieling.

Een auto wilde vanuit de Willem de Zwijgerstraat de Louise de Colignystraat inrijden. Op datzelfde moment reed er een auto vanuit de Louise de Colignystraat naar de Willem de Zwijgerstraat. Omdat er een auto naast de weg stond geparkeerd konden beide auto’s geen kant op.

Iemand moest in zijn achteruit, maar dat gebeurde niet. Er ontstond een ruzie waarbij werd geslagen. Ook werden drie ruiten van een auto vernield. Eén man raakte hierbij gewond aan o.a. zijn hoofd.

De gewonde man is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel uit Brabant-Oost. Nadat de man een verband had gekregen werd hij aangehouden door de politie. Hij kreeg de handboeien om en is voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht.

De politie doet onderzoek naar het conflict. Er zijn camerabeelden opgevraagd en buurtbewoners zeggen dat er mogelijk een bijl is gebruikt bij het conflict. Maar deze informatie is niet geverifieerd en zal nader onderzocht moeten worden.

Bekijk een video: https://youtu.be/I_b_qSftWOY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties