Wordt Peter van den Bosch het L11 Alaaf Vastelaovesgezicht?

Algemeen Vastelaovendj WdGlab Weert Reageer 2 min. leestijd

Sapperdeflap! Peter van den Bosch uit Weert maakt kans om het “L11 Alaaf Vastelaovesgezicht 2023” te worden. 

Wat begon is een grap begint nu toch serieus te worden. De wedstrijd om het vastelaovesgezicht van L11 te worden wordt al sinds 2016 georganiseerd. Nog nooit heeft er echter een man deze competitie gewonnen. 

Peter vond het daarom tijd voor “‘nne echte kaerel” en stuurde als grap een foto in die zijn dochter tijdens de wichteroptocht in Wieërt van hem had gemaakt.  Tot zijn eigen verbazing kreeg hij vorige week te horen dat hij bij de laatste 8 kanshebbers behoorde. 

Op vrijdag 14 oktober volgde een spannende kwartfinale die hij met een kleine 500 “likes” meer won van zijn tegenkandidaat uit Valkenburg. Maandag 17 oktober staat nu de halve finale op het programma en direct daarna op dinsdag 18 oktober de finale.

L11 Alaaf

Beide dagen (mits de finale gehaald wordt natuurlijk) kan er vanaf 11.11 uur op Peter gestemd worden via de Facebookpagina van L11 Alaaf. 

Op https://www.facebook.com/l11alaaf staan vanaf 11.11 uur op beide dagen een foto van de twee kandidaten met bij elke foto een emoticon.  Door op het bericht bij de foto te reageren met de emoticon die bij de foto van Peter staat geef je hem een stem.  

Reageren met “een facebook duimpje” is een verloren stem. Wanneer er alleen een schriftelijke reactie geeft met daarin de emoticon is heel lief, maar deze tellen ook niet mee. 

Misschien wordt voor het eerst sinds 2016 een man en daarbij ook nog eens ‘nne echte Rogstaeker uut Wieërt het “L11 alaaf Vastelaovesgezicht 2023.” 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie