Gezochte mannen van diefstal Stramproy zijn aangetroffen

Update – In verband met een diefstal bij Jumbo Stramproy omstreeks 12.00 uur heeft de politie zaterdagmiddag een Burgernet-bericht verstuurd.

Signalement: 2 blanke mannen tussen de 20 en 30 jaar. Één van de mannen heeft een blauw trainingspak aan en draagt een zwarte muts. De andere man heeft een zwart Nike trainingspak aan met witte schouders en draagt een witte Adidas pet.

De personen hebben mogelijk een grote hoeveelheid producten onder hun jas meegenomen. Ze zijn gevlucht via de parkeerplaats. Nadat ze over een hek zijn gesprongen zijn ze in de richting het buurthuis gerend.

Update 13.00 uur – De gezochte personen zijn door alle bruikbare tips aangetroffen. De politie gaat verder met het onderzoek.

Lees het Burgernet-bericht:: https://www.burgernet.nl/burgernet/3393804